ZGLOBOVI KAO U MLADOSTI! SAD JE MOGUĆE

Objavljeno: 30.10.2023

Nermina Arnautović: Nakon liječenja ZGLOBOVA mogu čak i špagu da napravim!

Danas ćemo vam ispričati zanimljivu priču koja pokazuje da se ponekad ipak čuda događaju. Zaista, najnovija otkrića u nauci su često pravi razlog koji stoji iza njih. Naš novinar je intervjuirao 80-godišnju Nerminu Arnautović koja je dugo patila od artroze koljena. A sada, zahvaljujući savremenom načinu liječenja, može da sjedi s prekrštenim nogama i da radi čučnjeve! Ova starija žena sada izgleda odlično i da bi se fokusirala na svoju energiju i snažan duh, složila se da nam da intervju i pokaže koliko je fleksibilna!

Nermina Arnautović rođena je u Sarajevu. Sada je tipična penzionerka. Rođena je malo prije rata. Kad je završila osnovnu školu, završila je i srednju medicinsku školu. Radila je kao medicinska sestra sa velikom posvećenošću svom poslu. Zato ima dodatak na penziju. Nermina Arnautović je radila u vojnoj bolnici. A kad je otišla iz vojske, preselila se u Zenicu. Tamo nije mogla da se zaposli, pa je radila na ciglani. Iskusila je i vidjela svašta - gurala je kolica do peći, radila je po zimi dok je peć gorjela iza njenih leđa. Minus 15 stepeni ispred nje i plus 60 iza nje.

Služba u vojsci i težak rad neizbježno su ostavili traga na zdravlje ove žene. Osjetila je dosta boli, ali zglobovi su joj bili najveći problem. Da je podsjete na teške uslove rada u ciglani, hladnoću i vlagu.

Zato je Nermina dobila artrozu koljena. Neko vrijeme je ova žena pokušavala da se izbori s ovim problemom. Išla je doktorima (dok je mogla hodati), pažljivo je slijedila uputstva, mazala geli, pila tinkture i slijedila preporuke. Ali je bolest stalno napredovala. Svaki korak joj je tjerao suze na oči zbog akutne boli koju je osjećala. Sa 70 godina je odustala i pala na postelju.

"Nisam više mogla da podnosim te muke", priznaje ova penzionerka našem novinaru. "Mislila sam da je bolje da legnem i da umrem."

Pošto je bila na spisku zaslužnih građana, ponudili su joj operaciju i da se njeni zglobovi zamijene umjetnim po nešto povoljnijim uslovima. Međutim, cijena operacije je prevazilazila njene mogućnosti.

"Nisam imala toliko para. Osim toga, bojala sam se same operacije. Znate, 75 su ozbiljne godine. Odlučila sam da mora da se desi šta mora da se desi", prisjeća se Nermina Arnautović.

A zatim se desilo nešto što ona smatra čudom. Slučajno je čula od komšinice da je veoma poznati doktor iz inostranstva s dosta iskustva došao da radi ovdje i koji je vrlo lako liječio sve bolesti zglobova - osteoartritis, artritis itd. Da je imao čudotvorne kapsule koje su dizale ljude iz kolica za mjesec. Na primjer, ovaj doktor je izliječio gradonačelnikovog rođaka, čovjeka koji je bio u kolicima deset godina.

"Odmah sam nazvala kćer. Ona živi u Sarajevu. Došla je, nazvala ovog doktora i on je pristao da me primi", sjeća se Nermina.

Onda se dogodilo čudo. Ovaj doktor je počeo svaki dan dolaziti kod Nermine i davati joj ljekovite kapsule. Nekoliko sedmica kasnije, uspjela je da ustane iz kolica i da sama ode kod doktora. Nakon šest sedmica, zglobovi Nermine Arnautović su se potpuno oporavili od osteoartritisa. Snimci su to pokazali.

S lijeve strane: Snimak zgloba koljena Nermine Arnautović, 75. Hrskavično tkivo je potpuno uništeno. Preporuka doktora je da se uradi operacija koljena i da se zglob zamjeni vještačkim.
S desne strane: Snimak zgloba desnog koljena Nermine Arnautović nakon liječenja Joint Protect kapsulama.

Ali ovo nije kraj naše priče!

"Nakon liječenja, osjećala sam se kao da su mi noge iz perioda dok sam bila medicinska sestra! I počela sam da se bavim sportom - nešto što nisam radila 40 godina. Prvo sam počela sa manjim vježbama. Nakon mjesec dana mogla sam da skočim, pa sam počela preskakati kanap."

"Onda sam počela raditi špagu! Vježbala sam mjesec dana i uspjela. Koljeno me nije boljelo. Zglobovi su mi kao novi! Mnogo sam zahvalna doktoru."

Dodatak uredništva:

Pronašli smo ime doktora koji je liječio Nerminu Arnautović. Ispostavilo se da je u pitanju dr. Selim Mehmedović, iskusni specijalista sa 30 godina staža. Upoznali smo dr. Mehmedovića i on nam je ispričao sve o tom lijeku.

Dr. Selim Mehmedović

Doktor, profesor. Osnivač moderne kineziterapije - alternativne (za neurologe i ortopede) metode za liječenje hroničnih bolesti i povreda koštano-mišićnog sistema koja se ne fokusira na lijekove i nošenje korzeta, nego na unutarnje rezerve tijela i na pacijentovo razumijevanje sopstvenog tijela.

Dr. Mehmedoviću, recite nam više o proizvodu koji koristite.

Ovaj proizvod se naziva Joint Protect . Ove je terapeutske kapsule koje omogućavaju ljudima da zaborave na bolove u zglobovima i leđima u najkraćem mogućem roku, bukvalno za 4 dana i da izliječe čak i najkompleksnije slučajeve za nekoliko mjeseci. Pravi se samo kod nas i trebale su desetine, čak i stotine godina da se razvije recept koji bi sad vrijedio milione.

A kako ove čarobne kapsule djeluju?

Nema ni magije, ni čuda - sve je to nauka. Glavni sastojak u proizvodu je ekstrakt Leuzea carthamoides: ovo je biljka koja pomaže da jelenima rastu rogovi. Drugim riječima, pomaže kod stvaranja novih kostiju. Jeleni stalno jedu stotine vrsta ljekovitih trava i sva ljekovita sila biljaka akumulira se u rogovima. Možete li zamisliti biološku moć takvog mehanizma? Do sad nije pronađeno ništa učinkovitije u prirodi za obnovu hrskavičnog tkiva zglobova. Dodatno, Leuzea sadrži prirodni hondroitin i glukozamin koji pomažu kod ublažavanja boli u zglobovima i obnavljaju njihovu funkciju. U kombinaciji sa ekstraktima drugih naših ljekovitih biljaka koje neosporno doprinose učinkovitosti proizvoda. Ne mislim da je neophodno govoriti o pogodnostima ljekovitog bilja skupljenog na Vlašiću.

Čak je i jedna primjena dovoljna da aktivira više od 930.000 ćelija koje su direktno uključene u cirkulaciju. I tako svaki put. Ovo je ključni princip liječenja.

Zvuči impresivno. Možete li objasniti šta ovo znači za obične ljude koji su bolesni?

To znači da srednjevjekovna medicina ostaje u prošlosti, a vi ćete moći izliječiti svoju bolest za mjesec ili dva kod kuće. Joint Protect ne anestetizira, nego "restartuje" cijelo na ćelijskom nivou. Eliminira uzrok same bolesti i obnavlja zglobove na njihovo početno, normalno stanje. Pacijent se ne rješava samo simptoma, nego se uklanja uzrok - oslabljeno i s vremenom uništeno hrskavično tkivo zgloba.

Joint Protect od prvog dana pokreće regenerativni sistem u tijelu. U isto vrijeme eliminira samu bol i odmah možete osjetiti olakšanje. Samo nakon 1-2 sedmice liječenja je završeno i najvažnija stvar je spriječiti povratak bolesti, tako da periodično treba ponoviti tretman liječenja.

1. Nedostatak hranjivih tvari u zglobu. Hrskavično tkivo je uništeno.
2. Obnova hrskavičnog tkiva u zglobu nakon 2 sedmice upotrebe Joint Protect kapsula.
3. Obnova hrskavičnog tkiva zgloba nakon 3 sedmice upotrebe Joint Protect kapsula.
4. Zdrav zglob nakon jednog tretmana Joint Protect kapsula.

- Snimak ispod pokazuje tipičnu sliku oporavka zgloba koljena.

- Uz Joint Protect možete liječiti svoje bolesti kod kuće za mjesec ili dva. Joint Protect ne anestetizira, nego "restartuje" cijelo na ćelijskom nivou. Eliminira uzrok same bolesti i obnavlja zglobove na njihovo početno, normalno stanje.

Rekli ste da sam Joint Protect može izliječiti istu bolest za 4-6 sedmica. Gdje možemo kupiti ove kapsule?

Mogu sa zadovoljstvom reći da je udruženje doktora konačno primijetilo ovaj naš odlični proizvod i da je pokrenulo distribuciju Joint Protect kapsula preko specijalne promocije.
Promotivna cijana Joint Protect kapsula je 119 km za jedno pakovanje. Zahvaljujući podršci, sada uz posebnu lutriju možete kupiti Joint Protect s popustom od %!

Priznajem da postoji jedno "ali". Distribucija u kampanji je ograničena - od 31.10.2023 do 02.11.2023 (uključujući do kraja dana).

Dr. Mehmedoviću, hvala vam za intervju! Možda biste htjeli dodatno reći nešto našim čitateljima prije nego što završimo?

Da, naravno! Posebnu pažnju želim posvetiti ogromnoj količini falsifikata u našim apotekama. Kao i uvijek, najpopularniji i najtraženiji proizvodi često budu falsifikovani. Popularnost Joint Protect kapsula će bez sumnje prouzročiti val falsifikata koji će preplaviti tržište. Već sam naišao na jedan falsifikat, pa savjetujem svima da Joint Protect kupuju samo od provjerenih prodavača.

PAŽNJA! Čuvajte se falsifikata!

Joint Control se u Sarajevu i BiH može nabaviti jedino na stranici proizvođača i ako učestvujete u promociji za % popusta

Kliknite na kutiju za šansu da dobijete Joint Protect sa popustom od %!

Imate još 1 pokušaj! Otvorite drugu kutiju!
OK
ČESTITAMO! Osvojili ste Joint Protect sa popustom od:
%
OK
Možete preuzeti Joint Protect 119 km 0 * km Požurite! Preostalo vam je još:
10 min
00 sek

*prilikom narudžbe tečaja

194 komentara

Nina Pavić

Dobila sam ove kapsule u pokušaju da izliječim bol u zglobovima iako nisam vjerovala da će pomoći. Ali su mi lično pomogle i sad ih uvijek imam u kući

31.10.2023
Marina Dragović

Ovo je prosto odličan preparat za liječenje zglobova. Mnogo ste mi pomogli! Preporučujem ga svima sa problemima sa zglobovima. Puno vam hvala!!!!

31.10.2023
Nenad Razum

Dobar dan svima! Imam 68 godina. Pitao sam kćer da ovdje nešto napiše za mene. Ja sam čovjek sa sela i cio život sam radio na njivi. Ranije se radilo više, nije bilo ko sad. Kad sam otišao u penziju počeli su bolovi u zglobovima. Sve me bolilo: leđa, krsta, kukovi, koljena, zglobovi. Nekad sam i proplakao od bolova, bez šale. Jednom sam ležao u dvorištu pola dana dok mi kćer nije došla i pomogla mi da ustanem. U bolnici su mi rekli da imam artrozu zgloba i dali mi neke bezvezne geli i to je bilo to. Onda sam pročitao za ove kapsule i zamolio sam unuku da mi naruči preko interneta . To sam ne znam. Počeo sam da je pijem i bol je polako nestala; mogao sam normalno da se krećem po kući. Poslije 2 mjeseca od kad sam počeo da pijem ove kapsule zglobovi me više nisu boljeli! Hvala ovom preparatu, vratio mi je normalan život.

31.10.2023
Veronika Marić

Cijelo vrijeme sjedim na poslu i na kraju dana ne mogu ispraviti leđa, a zglobovi mi utrne. Koristim ove kapsule mjesec dana, efekat je nevjerojatan - osvježava i nakon malo vremena, bol se smanjuje i ponovo se mogu normalno kretati i raditi po kući!

31.10.2023
Viktorija Vlašić

Doktori su rekli da sam bolesna od starosti i to me uvrijedilo. Kako? Nisam se osjećala staro. Život mi je porodica, bašta, cvijeće i zbog bolesti ne mogu više ni u prodavnicu preko puta i sve mi je postalo teret. Bolovi u zglobovima, leđima, hernija diska - zbog svega ovoga sam odustala od normalnog života. Tražila sam rješenje za svoj problem i našla sam Joint Protect a to je najnovij preparat protiv bolova. Pila sam ih redovno i uspjelo je. Ustala sam, počela hodati lakše i bolje. Zahvaljujući ovim kapsulama šetam se s inukom i sama idem svuda.

31.10.2023
Emanuel Budić

Iskreno, prvo nisam vjerovao u ove kapsule. Ali sam odlučio rizikovati i probati. Rezultat me iznenadio i više nisam čekao. Svidjelo mi se!

31.10.2023
Antonio Kolceg

Ovog ljeta me je uništio giht. Jedva sam mogao hodati, samo sam šepao. Ništa nisam mogao raditi na vikendici, bilo me sramota žene i kćeri što su sve radile pa i one muške poslove. Žena i ja smo spavali odvojeno jer sam se ja bojao da će slučajno da mi povrijedi stopalo. Poslije toga sam primijetio da giht ide i na kažiprst desne ruke, a ja radim kao dizajner u firmi i treba mi taj prst. Trpio sam stalnu bol i radio sa suzama u očima, crtao sam šeme, nekako radio šta sam znao samo da me ne otpuste. Nakon nekoliko dana upotrebe ovih kapsula, bol je popustila i kasnije je i otok nestao. Zahvaljujući vama već mjesec dana uživam u životu ponovo. Sad mogu da se rukujem ili da radim na vikendici. A noću idem u krevet sa ženom.

31.10.2023
Dominik Radman

Dugo vremena trpim bol u zglobovima naročito kad je kiša. Probao sam razne metode i preparate, ali ništa nije pomoglo. Samo je Joint Protect pomogao ! Nakon prve upotrebe, bol je popustila. Sad ga redovno koristim.

31.10.2023
Đuro Pupić

Ja sam vozač i sjedim za volanom osam sati dnevno, ove kapsule mi pomažu protiv boli u vratu i leđima.

31.10.2023
Melani Radić

Moja nena pati od artritisa i artroze od 80ih ali stalno je boli posljednje dvije godine. Prije nisam mogla ni pomisliti da neko tako plače od bolova. Užasno je naročito noću kad se čuje više. Kaže da je boli kao da je psi ujedaju za nogu. A ništa nisam mogla da uradim da joj pomognem, samo da je držim za ruku i tješim. Pila je gomilu tableta protiv bolova da zaspi dok se bol ponovo ne vrati nakon nekog vremena. Ujutro je plakala sve više i više. Osmjeh je skroz nestao s njenog lica kao da se sunce zauvijek ugasilo. Jedva se mogla kretati, koljena i leđa joj nisu dali ni da se okrene. Prve noći kad sam joj dala da pije ove kapsule, bila je prva noć bez jauka. Ujutro mi je rekla "Ne boli!" Šestog dana sam bukvalno kupila još šest pakovanja za svaki slučaj. Prvi put u dvije godine se nasmijala i bila sretna. Sad je kod kuće i vidim joj na očima da je dobro

31.10.2023
Dana Josić

Moj prijatelj nije mogao pomaknuti ruku nakon moždanog udara i nije pomijerao prste od boli. Prilično je lijen, ali kad je ovaj preparat pio par puta bilo mu je bolje. Prvo su mu prsti bili bolje, a onda je mogao otvoriti šaku, a onda se ruka počela pokretati, pa lakat, pa rame Uskoro će se sasvim oporaviti.

31.10.2023
Jakov Mihaljević

Ove kapsule su pravi spas za sve koji trpe bol. Jedna godina mi je bila baš bolna. S vremena na vrijeme su mi se upalili zglobovi nogu toliko da nisam mogla stajati, gležnjevi su mi oticali, kičma me je boljela a onda i cijelo tijelo. Ruke su mi bile otečene i utrnule. Bol je uglavnom bila fokusirana na desnu šaku i 3 prsta su mi trnula. Išla sam na masaže što mi je često pomagalo da popravim stanje jer sam mislila da je sve zbog osteohondroze. Međutim, masaže mi dugo nisu pomagale, ne boli 10 minuta, a onda boli opet. Drugarica mi je dala preparat. Tog dana sam osjećala da manje boli. Mislila sam da je slučajno. Ali kad su trećeg dana upala i bol nestali, shvatila sam da je ovo pravo rješenje!

31.10.2023
Učestvuj u promociji